Etsi

JOOGAMARATONTARJOUS! 
Ylläksellä järjestetään jo perinteinen Joogamaraton 18.-20.9, ja viikonlopun ajan on myös hoitoaikoja tarjolla, perjantaina ja sunnuntaina Aava Laplandin tiloissa Ylläsjärven puolella, ja lauantaina Even vintillä Äkäslompolossa. Kaikille normaalihinnasta (60e) alennus -5e, Joogamaratoniin minkä tahansa lipun ostaneille -10e!

Tervetuloa hoitamaan mieltä ja kehoa joogalla, meditaatiolla, äänimaljakylvyillä ja kraniosakraaliterapialla sekä nauttimaan ruskan väreistä ja upeasta Ylläksen luonnosta!

Aikoja varattavissa sovittaessa hoitoihin
EVEN VINTILLÄ (Lehtokaltiontie 4, Äkäslompolo)

044 277 8217
Myös kotikäyntejä!


Kraniosakraaliterapia

Kraniosakraaliterapia on lempeästi koko kehoon ja myös mieleen vaikuttava hoitomuoto, joka on saanut alkunsa osteopatian osana. Nimi tulee kallosta - cranium ja ristiluusta - sacrum, ja näiden välillä kulkevan selkäydinnesteen vapaa kulku on hoidon keskiössä. Hoidon aikana kevyillä, maksimissaan vain noin 5 gramman otteilla, pyritään aktivoimaan kehoa avaamaan itse sinne kertyneet lukot ja tukokset. Kraniosakraaliterapialla voidaan hoitaa mm. lihasjumeja, aineenvaihdunnan ongelmia, unihäiriöitä, henkisiä tai fyysisiä traumoja, liikemekaniikan ongelmia, kasvukipuja, migreeniä..

Olen valmistunut Tampereen kraniosakraalikoulusta vuonna 2017, opettajanani Merja Nisonen, ja hoidan ihmisten lisäksi myös hevosia ja ja koiria. Tällä hetkellä jatko-opiskelen Agata Hollingerin Biodynaamisen kraniosakraaliterapian kurssilla.

Teen kotikäyntejä Länsi-Lapin alueella, kauemmaksikin sopimuksen mukaan, kannattaa kerätä kimppa ja ottaa yhteyttä!

HINNAT:
Hoito n.50min, aikuinen tai hevonen: 60e
Rentoutushoito n.30min, aikuinen tai hevonen: 40e
Hoito n.30min, lapsi tai koira: 40e 

Maksutavat: Käteinen, kortti ja lasku.

Hinnat Even vintillä tapahtuviin hoitoihin, eläinten hoitoihin ja kotikäynteihin matkakulut sopimuksen mukaan.

Ota yhteyttä mieluiten puhelimitse, tekstiviestillä tai WhatsApp 044 277 8217. Laitathan viestin jos en pysty vastaamaan puheluusi!